Seksisuhde antaisin pillua


, ei tulisi mieleenikän, ajatus on mahdoton. Minä sitä joudun tyytymän naapurin tyttön. Minun ja äitini suhde itorg69 Nainti Videot Suomi 24, Parhaat Seksi Videot Suomi24 Seksisuhde 24 - Singles meeting place Meillä on vaimon kanssa aika vapaa seksisuhde ja usein harrastetaan kimppaa niin että on toinen mies mukana ja minua kiihottaa hirveesti kun näen toisen miehen nussivan vaimoa. Nyt oli eka kertaa kaksi vierasta miestä mukana, molemmat nussi vaimoa pilluun ja myös laskivat spermat sisän.

Ehdin työntä vielä voimakkaasti murahdellen muutaman rajun työnnön ja sitten alapässäni tuntuu räjähtävän. Samoin äitini on oppinut lukemaan minun silmistäni, mikä tuottaa nautintoa minulle. Se oli meidän kesäparatiisimme. Hänellä on jalassaan punaiset ja sirot korkokengät. Vedän pehmenneen kullini hitaasti pois äitini pillusta.

Onhan äidin ja pojan välinen seksisuhde kiellettyä ja se tuomitaan moraalittomana. Makaamme leveällä vuoteella äitini kanssa niin, että itse olen äitini pällä ja päni on hänen jalkojensa välissä. Huudan suoraa huutoa valtavan orgasmini vallassa. Äitini kiimasta turvonneet häpyhuulet ovat jonkin verran erillän ja hänen elimensä odottaa avoimena ja kutsuvana kivikovaa elintäni. Olen jonkin aikaa paikoillani ja nautin taas siitä ihanasta taivaallisesta tunteesta, kun äitini ahdas, pehmeä ja kostunut mutta tuttu ja turvallinen pillunliha on kovan elimeni ympärillä. Olen rakastellut äitini kanssa jo niin paljon menneinä kuukausina, että tiedän, mikä tekee hyvä hänelle. Pala palalta työnnän kulliani äitini ahtaaseen persereikän ja saan lopulta survaistua sen sinne juuriaan myöten.

.

Huutaa ja kiljuu äitini kuin sekopäissän nautinnosta ja kiimasta rynkyttäessäni ja naidessani häntä persereikän yhä rajummin ja voimallisemmin. Äitini hankki kesämökin muutama vuosi sitten. Äidilläni on melkoisen suuret ja pyöreät keski-ikäisen naisen rinnat. Olemme tulleet kesämökille siinä mielessä, että nauttisimme toisistamme kaiket päivät mökkimme rauhassa. Olen juuri täysi-ikäinen ja mies on noin 40 vuotias. Hän on sanonut, että minulla on hyvin seksikkät ja kiihottavat pakarat.

Itselläni ei todellakaan ole mitän sitä vastaan. Äitinikin on todennut, että tämä kielletty hedelmä eli nussiminen oman pojan kanssa, kiihottaa häntä itseänkin. Välillä nuolen ja suutelen äitini kiihottumisesta turvonnutta punaista klitorista. Koulussa pojat edelleen näkyvät katselevan himokkaasti ja kuolaavasti äitini perän. Seksisuhteemme alkuaikoina äitini ei suostunut peppupanoon. Sulla on, oma kullanmuruni, hyvä kyrpä, äitini sanoo minulle käheällä, kiihottuneella änellä. Tunnen nautinnollisen värähdyksen kauttaaltaan kehossani, kun äitini alkaa hellästi hyväillä ja puristella kyrpäni. Työnnän sen lopulta pohjaan asti. Hän tekee sen minun mielikseni, koska olen sanonut, että hän on kiihottavamman, viehättävämmän, kauniimman ja haluttavamman näköinen liikkuessaan ja ollessaan sirot korkokengät jaloissaan.

Totta kai, äiti-kulta, vastaan. Olen ihastunut tai jopa rakastunut äitini mieheen. Nousen pois äitini pältä. Huudan suoraa huutoa orgasmini vallassa ja spermani suihkuaa äitini pilluun. Äitini levittä jalkojaan jonkin verran enemmän. Kännyn toisinpäin ja asetun osittain makaamaan hänen alastoman, kuuman, naisellisen ja uhkean vartalonsa pälle. Siirryn hyväilemän äitini toista rintaa. Sitten tunnen, miten äitini vartalo allani värähtelee ja hän alkaa uikuttaa ja kiljahdella orgasminsa kourissa.

Usein, ja yleensäkin kyllä käy niin, tällaisten kaikkien öljyhierontojen, hyväilyjen, suukottelemisten ja nuolemisten jälkeen olemme molemmat niin kiihottuneita, että meidän on jälleen alettava rakastella, nussia ja naida kiihkeästi, kiimaisesti ja rajusti lopulta mitä ihanampaan tai ihanimpiin orgasmeihin asti! Tunnen miehistä ylpeyttä, että pystyn tuottamaan ja antamaan äidilleni orgasmin. Talven ja kevän aikana olimme välillä hyvinkin paljon keskustelleet äitini kanssa suhteestamme, seksisuhteestamme. Nuo pojat, nuorukaiset antaisivat varmaankin hyvinkin suuria summia, jotta päsisivät samaan paikkaan kuin minä nyt eli rakastelemaan, nussimaan ja naimaan sydämensä kyllyydestä viimeisen pälle muodokasta, uhkeaa, kypsä, keski-ikäistä, kaunista ja viehättävä opettajaansa eli äitiäni. Kiljahtelee äitini orgasmin vallassa. Nuolen innokkaasti ja kiihkeästi äitini jo jonkin verran kostunutta vakoa ja punaisia, turvonneita häpyhuulia. Todella ihanalta se tuntui. Emme pysty sanomaan kumpikaan mitän pidempän aikaan, vaan makaamme alastomat ja hikiset vartalomme toisiamme vasten huohottaen raskaasti ja äsken kokemiemme nautinnollisten orgasmien vaikutuksesta nauttien. Varmaankin monella pojalla on öisin spermat lentäneet nähdessän kiihottavia ja eroottisia unia äidistäni.

Meillä on miehen kanssa seksisuhde ollut jo kesän alusta, mistä äitini on täysin tietämätön. Katsomme toisiamme silmiin kuumeisin katsein kuin rakastunut pariskunta. Jonkin verran spermaani valuu ulos äidistäni. Se tuntuisi taas niin ihanalta. En ole kertonut miehelle tunteistani vielä. Itseäni kuitenkin kiihotti valtavasti se ajatus, että päsisin nussimaan äitiäni peräreikän. On kesäinen iltapäivä ja olemme syömisen jälkeen siirtyneet jälleen kerran rakastelemaan leveälle parivuoteelle, jossa yhdessä nukumme yöt kesämökillä. Sen iho tuntuu silkkisen hienolta. Äidilläni on suussaan kivikova kullini.

Olimme aikaisemminkin puhumalla käsitelleet niin sanotusti pois kaikki vaikeat ja ongelmalliset asiat välillämme. Se sijaitsee rauhallisella paikalla erän pikkujärven rannalla. Makaamme kädet tiukasti toistemme vartaloiden ympärillä. Välillä hän suutelee ja nuolee sitä sieltä ja tältä, myös terskaa, joka tekee minusta todella hurrrrjan hyvä ja kiihottavaa ja saa elimeni entisestän kovenemaan ja paksunemaan. Olen sanonut äidilleni, että sirot korkokengät, joissa on pitkät korot, kiihottavat minua, ja hän pitä niitä yleensä jalassaan rakastellessamme ja naidessamme. Jos emme ole varsinaisesti rakastelemassa, niin sitten pidämme toisiamme muuten kaikin mahdollisin keinoin hyvänämme. Nyt olemme olleet kesämökillä jo muutaman viikon rakastellen, nussien ja naiden erilaisissa asennoissa. Mutta nyt hän on yksin ja vain minun. Hän vastaa kiihkeästi suudelmiini, ottaa toisella kädellän niskastani hellästi kiinni ja painaa huuliamme yhä tiiviimmin yhteen.

Pillua pillua thai hieronta iisalmi

Äitini rinnat ovat käyneet jo menneiden kuukausien aikana tutuiksi ja turvallisiksi, mutta aina niitä on yhtä kiihottavaa sivellä, hyväillä, puristella, nuolla, suudella, purrakin. Äitini pesee aina persereikänsä puhtaaksi ennen naimistamme, kuten on tehnyt nytkin. Lopulta sperman tulo loppuu ja rojahdan äitini selkän. Pädyimme siihen yhteisestä ratkaisusta. Hänen jalkansa ovat jonkin verran erillän. Nautinto on itsellänikin suuri, kun nussin orgasmien vallassa olevaa äitiäni.

Seksisuhde antaisin pillua

Olemme molemmat hikisiä jo äskeisen rakastelun jälkeen. On turvallista opetella näitä asioita äidin kanssa. Sitten irrotan huuleni hitaasti äitini huulilta ja otan käsilläni tukevan, lujan otteen hänen seksisuhde antaisin pillua olkapäistän. Uhkeiden, naisellisen pyöreiden, hekumallisten reisien värinä saa puolestaan minut entistä enemmän kiimaan. Mutta meillä oli ollut äitini kanssa aina hyvin luottamukselliset ja avoimet välit. Punaiset, sirot korkokengät hänen jaloissaan lisävät näkymän kiihottavuutta, joka edessäni on nyt.

Ja hän mielellän hyväilee ja puristelee niitä. Minun on mukavampi nussia häntä puhtaaseen persereikän paljaalla elimelläni. Ja edessäpäinkin on vielä viikkoja aikaa olla kesämökillämme. Äitini ei painostanut minua siihen. Kiedomme kätemme toistemme ympärille ja puristamme kuumat vartalomme tiukemmin toisiamme vasten. Vanhempani erosivat jo vuosia sitten ja olemme asuneet kahden äitini kanssa.

Vähitellen alan liikuttaa elintäni takapuolessa ja liikkeeni käy vähitellen yhä nopeammaksi, vaativammaksi ja rajummaksi. Kerronko äidille, mitä puuhaamme hänen selkänsä takana? Vähitellen tunnen, miten äitini kädet alkavat hyväillä ja sivellä selkäni ja pakaroitani. Meidän molempien vartalo värähtelee ja vapisee orgasmiemme kourissa. Työnnän kovaa ja paksua kulliani yhä rajummin ja voimallisemmin äitini kostean kiimaisessa elimessä, ja sitten tunnen, että lasti lähtee liikkeelle. Maistelemme toistemme huulien makua ja pehmeyttä useita minuutteja. Ja kyllähän se poikuuden menetys, ensimmäinen rakastelu, nussiminen äidin turvallisessa seurassa ja opastuksessa tuntui todella taivaallisen hyvältä! Kesämökkimme makuuhuoneen täyttä raskas hengityksemme, puuskutuksemme ja huohotuksemme sekä äitini kostean ja kiimaisen pillun litinä ja lätinä, kun yhä rajummin, kiimaisemmin ja himokkaammin työnnän kivikovaa elintäni hänen pillussaan sisän ja ulos, sisän ja ulos, uudelleen ja uudelleen. Äitini on opettaja ja hänellä on siis pitkä kesäloma.

Hyväilemme vähitellen molemmat toisiamme yhä kiihkeämmin. Äitini on Helena, iältän. Ihanalta se tuntui minustakin. Äitini on nostanut jalkansa koukkuun ja huomaan, miten hänen reitensä värähtelevät päni molemmilla puolilla nuolemisestani ja suutelemisestani aiheutuvasta kiihkosta. Hän nostelee pätän ja liuuttaa jäykkänä seisovaa elintäni edestakaisin täyteläisten huuliensa välissä. Niiden pässä on melko pitkät ja paksut nännit, jotka ovat kiihottumisesta johtuen normaalia pidemmät ja paksummat. Annamme toisillemme helliä suudelmia ja katsomme toisiamme rakastuneesti silmiin. Niin siinä kuitenkin käy, että alan jälleen kerran tuntea, miten mahtava orgasmi lähestyy ja lastini lähtee taas kohta liikkeelle.

Mutta olen saanut ja saan edelleen hyvä opetusta seksiasioissa ja -puuhissa hänen kanssaan. Aaaah iiiik oooohhh eeehhh! Kuten nytkin, kun alan kädelläni hyväillä toista rintaa. Mutta nyt on heinäkuun alku vuonna 2007 ja olemme äidin kanssa kesämökillä viettämässä kesälomaa. Itse en nähnyt siinä mitän anteeksipyydeltävä, siksikin koska olin jonkin verran ujo enkä ollut vielä ollut tyttöjen kanssa intiimissä suhteessa.

Haluaisitko nussia äitiäsi nyt toiseen reikän, takapuoleen? Olemme siis sängyllä kuusysi-asennossa ja nuollen ja suudellen pidämme hyvänä toistemme kiihottuneita sukupuolielimiä. Alan vähitellen liikutella elintäni äitini kuumassa, kosteassa ja kiimaisessa kypsän naisen pillussa. Pian sen jälkeen, kun seksi- ja rakastelusuhteemme alkoi viime tammikuussa, siirryin kaupunkiasunnossamme nukkumaan yöt omasta huoneestani äitini kanssa hänen makuuhuoneessaan olevalle leveälle parisängylle. Ketjusta on poistettu 0 säntöjenvastaista viestiä. Hyväilemme, suutelemme ja suukottelemme toisiamme esimerkiksi sohvalla istuen tai ulkona ruohikolla tai sängyssä. Olemme ostaneet pornoliikkeistä erilaisia hierontaöljyjä, joita sivelemme hellästi ja rakastuneesti toistemme keholle. Puristelen äitini rintoja eri puolilta. Äitini rinnatkin ovat kiihotuksesta johtuen entisestän pyöristyneet ja kohonneet.

Itse olen koulusta kesälomalla. Alussa se oli pelkkä seksiä, mutta nyt haaveilen miehen kanssa yhteisestä tulevaisuudesta. Makaamme pitkän siinä vartalot vastakkain. Otan molemmat nännit vuorotellen suuhuni ja imen ja näykin niitä hellästi hampaillani. Samoin äitini välillä nuolee ja suutelee kauttaaltaan koko nuoren miehen jäntevän vartaloni, joka selvästi kiihottaa äitiäni. Hyväilen ja puristelen jonkin aikaa äitini uhkeita kypsän naisen pakaroita ja reisiä, mutta sitten asetan kovan kyrpäni pän hänen kutsuvalle persereiälleen ja alan hitaasti työntä elintäni sisän.

Porno amatööri pillua suomesta

Vaikka toki on myönnettävä, että aluksi silloin sinä saunailtana kävi niin, että aloite tulikin itse asiassa äitini puolelta eli hän vietteli minut, oman poikansa. Koko asia sai lähtökohdan viime tammikuussa eränä perjantai-iltana, saunaillan jälkeen. Meistä molemmista suhteemme tuntui kyllä, ainakin alkuaikoina, jossain märin hämmentävältä, seksisuhde antaisin pillua häpeälliseltäkin, mutta kun olimme viikkojen ja kuukausien aikana käyneet pitkiäkin keskusteluja seksisuhteestamme, niin vähitellen nämä vaikeat tunteet ja tuntemukset lievenivät ja lopulta häipyivät. Aluksi se tuntui äidistäni kipeältä, mutta vähitellen hän oppi nauttimaan siitä yhä enemmän ja enemmän. Kumarrun suutelemaan äitini punaisiksi maalattuja, täyteläisiä huulia. Tunnen äitini kiimaisen ja halukkaan lihan kullini ympärillä.